OVER ONS.


Vivani Fishfood BV, een bedrijf dat zich voornamelijk richt op verkoop van hoogwaardig siervisvoer.
De passie voor (karper)vissen was de aanleiding om in 2005 Vivani Fishfood op te richten. In de beginjaren lag de focus van het bedrijf vooral op siervissen, aquariumvoer, koi voer, steurvoer, schildpaddenvoer en dergelijke.
Sinds 2016 heeft Vivani Fishfood ook een mooie lijn aan hoogwaardig hengelsport voer, deze bieden we aan onder de naam Vivani Baits!
Vanaf 2018 zijn wij de importeur van FD Food voor Europa, een in Japan ontwikkeld koi voer van zeer hoge kwaliteit wat gebruikt word door een groot aantal Japanse top kwekers zoals Dainichi Koi-farm.
Ook sinds 2018 zijn wij de verdeler van de producten van Rob Heijmans van dierenkliniek Landhorst, hieronder valt een medicijnen lijn en water behandelings lijn en het koivoer Koi Prevention


Leuk om te weten:
 • Vanaf 50 euro leveren wij gratis bij u thuis, dit geldt voor leveringen aan particulieren in Nederland, België en Duitsland.

Snelle levering:
 • U kunt van ons verwachten dat uw bestelling binnen 3 werkdagen wordt verstuurd (U ontvangt een email met track en trace link erin zodra de bestelling is verzonden).
 • Gegarandeerd goed en vers voer:
  Alle producten worden deugdelijk verpakt en worden voorzien van een batchnummer, THT-datum (over het algemeen 12-24 maanden) en een duidelijk label met product beschrijving dat voldoet aan de wet.
 • Uitstekende service, betrouwbaar, scherpe prijzen, constante kwaliteit.
 • 30 Dagen niet goed geld terug garantie indien in de originele (gesloten) verpakking
 • In onze webwinkel vindt u al onze producten met foto en beschrijving, voor grotere verpakkingen of grotere aantallen (zakelijk) kunt u altijd contact met ons opnemen.

                                                                                                                                                   Nieuw in 2018
 • Op aquarium gebied hebben we drie nieuwe producten,  cichlide sticks, cichlide sticks spirulina 6% en cichlide sticks colour in de maat 2,5 mm. deze zinkende sticks zijn van een zeer hoge kwaliteit zoals u van ons gewend bent.
 • Op koi gebied hebben we nieuw FD Food het beste voer uit Japan, welk gebruikt word door een groot aantal top kwekers zoals Momotaro,  Matsue, Isa Koi-farm en natuurlijk Dainichi.
 • De koi-dokter uit Landhorst, Rob Heijmans, heeft samen met Alltech Coppens BV een koi-voer ontwikkeld dat met name gericht is op een betere gezondheid van de koi.